dalagnagaren.se © 2012

 

AKTUELLA RESOR

 

Här kan ni se vilka resor som är aktuella den närmaste tiden. Finns det intresse för hockeyresor också, hör av er så styr jag upp något! För anmälan, skicka mail till: resor@dalagnagaren.se

 

APRIL

 

 

Söndag 22/4         17:30             AIK – Gif Sundsvall

 

Match mot Kevin Walkers lag, Engblom får möta sina gamla lagkamrater som han var med och spelade upp i Allsvenskan när han var där på lån förra säsongen.

 

Anmälda: 3 st

 

 

 

 

Torsdag 26/4         18:30             Gefle FF – AIK

 

Bortamatch mot Gefle, en match vi vann förra säsongen. Vardagsmatch och fortfarande vår så det lär inte bli lika många som förra året, men nog ska vi se till att åka dit och heja fram våra grabbar ändå?

 

Edit: Pga UEFA-regler (inhemska matcher får ej spelas samtidigt som Champions League eller Europa League matcher) börjar matchen redan 18:30 istället för 19:00 som först var utsatt.

 

Anmälda: 4 st

 

 

MAJ 

 

 

Tisdag 8/5             19:00               AIK - Djurgården

 

Dags för sista hemmaderbyt på Råsunda mot lillebror från Skansen. En match som förhoppningsvis kommer att locka en riktig storpublik.

 

Anmälda: 3 st

 

 

Onsdag 16/5 19:00 Örebro SK FK – AIK

 

Den match som efter Gefle är vår närmaste bortamatch när man bor i Dalarna. Finns intresse så åker jag gärna dit.

 

Anmälda: 0 st

 

Söndag 20/5 17:30 AIK – IFK Norrköping

 

Hemmamatch mot Peking på en söndag, vid bra väder kan det säkert bli runt 20000 på läktarna (självklart hoppas vi på fler!). Den här matchen sitter jag möjligen på familjeläktaren så det är tänkbart att en medresenär kan låna mitt säsongskort till Norra.

 

Anmälda: 3 st

 

Torsdag 24/5 19:00 AIK – Gais

 

Sista matchen före EM-uppehållet. Dags att se till att vinna hemma mot något av fiskrensarlagen.

 

Anmälda: 3 st 

 

 

 

GENOMFÖRDA RESOR 2012 

 

APRIL

 

Söndag 1/4  15:00            AIK – Mjällby AIF

 

Säsongspremiär! Självklart ska vi åka ner då för att visa Sverige att Råsunda är vår borg. Sista säsongen på Råsunda inleds med denna match. Då matchen börjar redan kl 15:00 får ni räkna med en avresetid från Borlänge någon gång mellan 10:00 och 11:00, återkommer med exakt info när jag vet hur många vi blir.

 

Edit: Sedan ovanstående skrevs har det tillkommit info. Dels fanns det önskemål från de anmälda att delta vid spelarbussmottagningen och dels ändrades matchtiden till kl 14:00. Avresa sker därför från Borlänge ca kl 8. Efter fotbollen åker vi direkt till Hovet för att se iskrigarna krossa kopiorna än en gång.

 

Åkte: 7 st (full bil)

 

Torsdag 5/4   19:00          AIK - Skellefteå

 

Eftersom det blev en sjätte match i semifinalserien mot kopiorna åkte vi ner även för den matchen.

 

Åkte: 4 st

 

Torsdag 12/4  19:00          AIK – IFK Göteborg

 

Precis som förra året tar vi emot IFK Glenn tidigt på säsongen. Ska vi liksom då kunna tvåla dit de fuskande fiskarna? Denna match spelas när skolorna i Borlänge har påsklov.

 

Åkte: 4 st

 

Söndag 15/4   15:00           Syrianska FC – AIK

 

Bortamatch mot Syrianska, ska årets match spelas till slutet eller ska Syrianska fuska till sig en gratisseger än en gång?

 

Åkte: 0 st på inrådan av AIK och AIK-alliansen